16.8 C
Koprivnica
Utorak, 1. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prijateljska utakmica

FOTO/VIDEO Na snježnom terenu u Virju Farmaceuti na krilima mladih snaga svladali Varaždin, ozlijedio se Bouadla
F

Ne propustite

Slaven Belupo dočekao je danas u Virju na pomoćnom terenu petoplasiranu momčad Druge HNL, Varaždin. U prijateljskom susretu igranom sredinom studenog Farmaceuti su savili 3-1. Očekivalo se kako će danas Ivković priliku dati onim igračima koji nisu igrali u nedjeljnom prvenstvenom susretu protiv Cibalije koji je završio pobjedom Slavena 2-0.

Počeli su Farmaceuti u sastavu 4-3-3, na golu je bio Kurtanjek, u obrani Vrljičak, Šarlija, Međimorec i Rebernik, vezu su držali Arap, Brezovec i Bouadla, a u napadu su bili Tatar, Pejić i Dolček. Sredinom prvog poluvremena ozljedio se Bouadla kojeg je zamijenio Brković.

Po snijegom pokrivenom terenu u Virju bolje se na kraju snašla ‘domaća’ momčad Farmaceuta. Prvo poluvrijeme prošlo je bez pogodaka, ali ne i sjajnih prilika. Imao je Pejić sjajnu priliku nakon kornera, ali golman Varaždina nogom je obranio sjajan udarac glavom. Odmah zatim, pokušao je i Međimorec glavom, ali je lopta prošla pored stative.

Mreže su mirovale do posljednjih 20-ak minuta utakmice, a tada je sve došlo na naplatu. Poveli su gosti, ali je Slaven preokrenuo utakmicu pogocima Dolčeka i Brkovića. Krajnji rezultat bio je 2-1 za Slaven, iako su Varaždinci imali nekoliko prilika za poravnanje rezultata.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10156169279139173/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Što jedemo?

Povukli popularnu salamu i paštetu jer je u njima sastojak koji nije napisan

Kako doznajemo Državni inspektorat odlučio je povući još dva popularna proizvoda s polica trgovina. To je salama Extra s...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×