22.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Teretnjakom sletio s ceste
T

Ne propustite

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je kako je jutros oko 5.40 sati u blizini Carevdara s prometnice sletio kamion s prikolicom.

Razlog izlijetanja je neprilagođena brzina, a ozlijeđenih osoba u ovoj prometnoj nesreći nije bilo.

Jučer ujutro u Zagrebačkoj ulici u Križevcima zbog nepropisnog uključivanja u promet jednog automobila, drugi je udario u rubnjak kolnika.

U Kloštru Podravskom, jučer popodne u Ulici Oderjan, zbog nepropisnog skretanja automobil je sletio van kolnika i udario u nosač prometnog znaka.

Kažnjeni zbog prometnih prekršaja

Jučer je na Prekršajni sud u Križevcima doveden 27-godišnji vozač koji je u 1 sat nakon ponoći u Križevcima upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,76 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 4.050 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca.

Jučer, 28. rujna, na Prekršajni sud u Križevcima doveden je 21-godišnji vozač koji je u 4.25 sati u Križevcima upravljao osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,82 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 4.500 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Glazbena poslastica

FOTO Uzbuđenje na svakom koraku, pogledajte tko je sve došao na pitomački festival

Glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja, festival domaće tamburaške glazbe, nešto je što se ne propušta, a tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×