25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Četvrta liga

Đurđevački Graničar doveo pojačanje, stigao ljevonogi veznjak iz Ferdinandovca
Đ

Ovaj lijevonogi igrač sigurno će dobro doći Picokima koji su jesenski dio 4. HNL završili na petom mjestu ljestvice.

Ne propustite

Nogometni klub Graničar iz Đurđevca ostao je ove zime bez braniča i napadača, Švagelja i Piragića, a sada su doveli novog, veznog igrača. Riječ je o Mihaelu Mihokoviću iz Čurlovca koji je dosad nosio dres županijskog prvoligaša Ferdinandovca. Zimske pripreme započeo je u trećeligašu Bjelovaru. Prije desetak dana ozlijedio je zadnju ložu, te nije bio u trenažnom procesu.

– Krenuo sam na pripreme s Bjelovarom, igrao, trenirao, pa se nažalost ozlijedio. Posljednjih deset dana nisam u treningu i procijenio sam da ću u Graničaru imati veću minutažu s obzirom na sve. Drago mi je što sam došao u Grad Picoka – rekao je Mihoković, novi igrač Graničara.

Na klupi u Bjelovaru nije želio sjediti, stigla je ponuda iz Graničara koja mu je odgovarala i naposljetku je prihvaćena. Ovaj lijevonogi igrač sigurno će dobro doći Picokima koji su jesenski dio Četvrte lige završili na petom mjestu ljestvice. Na kontu imaju 21 bod, a četvrti Papuk bježi samo jedan bod. U prvom proljetnom kolu Picoke odmah očekuje vatreni derbi protiv susjedne kloštranske Mladosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krim istraživanje

POLICIJSKA AKCIJA Pala banda dilera, dvije godine su zgrtali novac na drogama

Četiri muškarca osumnjičena su zbog "dilanja" droge, kao i konzumiranja, javlja koprivničko-križevačka policija. Provedeno je kriminalističko istraživanje nad muškarcima sa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×