21.8 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u povodu valentinova

Imamo sretnu dobitnicu koja je osvojila predivnu haljinu dizajnerice Sanje D. iz Koprivnice
I

Sanju možete pronaći u glamuroznom Sanja D-The Bridal showroomu, u samom centru, na adresi Frankopanska 4, Koprivnica, a sve informacije možete pronaći na službenoj Facebook stranici.

Ne propustite

Izvukli smo sretnu dobitnicu koja je na nagradnoj igri koju smo priredili u povodom najljepšeg dana u godini, Dana zaljubljenih, osvojila ženstvenu haljinu Sanje D-The Bridal showroom.

Riječ je o neodoljivoj haljini inspiriranoj geometrijskim oblicima, koja naglašava ženstvenost i jedinstvenost. Odvažite se i izrazite svoju originalnost u haljini s geometrijom figure u prvom planu, koju odlikuje jednostavnost dizajna u kombinaciji sivih i plavih tonova.

Čestitamo našoj čitateljici Silviji Miloš i želimo joj da uživa u nošenju ove ženstvene haljine koju može podići u glamuroznom Sanja D.The bBridal showroomu, na adresi Frankopanska 4 u Koprivnici.

Detaljnije možete pronaći i na službenoj Facebook stranici.

Sanja D // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin
Sanja D // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×