12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
razrada planova

FOTO Župan okupio ravnatelje osnovnih i srednjih škola s područja Županije
F

Ne propustite

Obrtnička škola Koprivnica u srijedu 21. veljače bila je domaćin godišnjeg radnog sastanka ravnatelja osnovnih i srednjih škola, koje je okupio župan Darko Koren kako bi im zahvalio na dosadašnjoj suradnji i kako bi s njima razgovarao o planovima za naredno razdoblje.

Okupljenima su se obratili ravnatelj Obrtničke škole Zlatko Martić, zamjenik župana Ratimir Ljubić i župan Darko Koren, koji im je poručio kako njihov posao vođenja obrazovnih ustanova nije nimalo lagan te im je zahvalio na trudu i entuzijazmu koje ulažu u edukaciju mladih ljudi.

Uz škole i Učenički dom Križevci, kojima je osnivač Županija, sastanku su se odazvale i gradske škole. Bila je to ujedno i prilika za prezentaciju znanja i vještina učenika koji se školuju za ugostiteljska zanimanja u Obrtničkoj školi, koji su pokazali što su sve naučili u sklopu svog nastavnog plana i programa.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×