18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zdravko Mihevc na 10. Konferenciji Instituta Regija Europe u Beču
Z

Ne propustite

Od 28. do 30. rujna održana je 10. Konferencija Instituta Regija Europe u Beču. Kroz tri dana održavanja Konferencije stručnjaci i predstavnici različitih tijela Europske komisije raspravljali su o različitim temama koje se odnose na sve zemlje članice Instituta Regija Europe.

Između ostalog tema je bila i turizam u regijama članicama. Ispred Koprivničko-križevačke županije na Konferenciji je sudjelovao direktor Turističkog ureda županijske turističke zajednice Zdravko Mihevc koji je ujedno i prihvatio partnerstvo županijske turističke zajednice u projektu koji priprema sam Institut Regija Europe, a odnosi se na kulturno nasljeđe i povezivanje turističke ponude između partnera u projektu iz različitih zemalja članica EU.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×