12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najžene sudjelovale na Danima voća i podržale humanitarnu akciju
N

Ne propustite

Na županijskoj manifestaciji Dani voća sudjelovale su najžena Štefica Horvat, prva pratilja Petrina Golubić i druga pratilja Vesna Hadelan, koje su lente osvojile na Festivalu žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije.

U suradnji sa županijskom Udrugom uzorne seoske žene i Povjerenstvom za ravnopravnost spolova predstavile su se na zajedničkom štandu sa svojim posebnostima i izazvale veliko zanimanje posjetitelja.

Prodajom kolača i kreativnih uradaka prikupile su novčana sredstva koja su donirale Udruzi žena s bolestima dojke „Narcise” iz Đurđevca te na taj način podržale akciju obilježavanja Dana ružičaste vrpce. Na prvom uspješnom zajedničkom nastupu su im čestitali zamjenik župana Darko Sobota i saborski zastupnik Stjepan Milinković.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×