15.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tenis // U Varaždinu završeno momčadsko prvenstvo regije za djecu do 8 i 10 godina
T

Ne propustite

Proteklog vikenda na terenima Teniskog kluba Varteks u Varaždinu, održano je momčadsko prvenstvo regije za djecu do 8 i do 10 godina, na kojem je Teniski klub Koprivnica nastupio s dvije ekipe do 10 godina i jednom ekipom do 8 godina.

Najmlađa momčad do osam godina u sastavu: Viktor Petrović, Tin Stunja i Matija Šimek osvojila je 4. mjesto sa dvije pobjede protiv Preloga i Varaždina, te porazima od Čakovca i Varteksa. Prva momčad do 10 godina u sastavu, Iva Tonklin, Leonarda Mihoci, Anamari Bošnjak i Fabian Perošić osvojila je peto mjesto, nakon što je u prvom kolu sa momčadi Franjo Punčec iz Čakovca odigrala 2/2, ali su čakovčani prošli dalje zbog više dobivenih “gemova”, a u nastavku natjecanja pobijedili su Varteks iz Varaždina i Didon iz Virovitice. Druga momčad do 10 godina u sastavu, Petra Šmic, Katja Ljubić, Rea Šijak i Lucas Gečić upisala je na turniru dva poraza od momčadi iz Đurđevca i iz Daruvara, plasiravši se na 10. mjesto.

Ovim prvenstvom završena je ovogodišnja sezona natjecanja za najmlađe natjecatelje, a natjecanje se nastavlja sredinom travnja iduće godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ljubimci pod kontrolom

Naša općina upozorava vlasnike pasa: Nije dozvoljeno da šeću po javnim površinama sami, moguće su kazne

Općina Gola uputila je apel vlasnicima pasa da svoje ljubimce drže pod kontrolom kako bi druge životinje, ali i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×