22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mojo KC // U petak otvorenje, u subotu repriza uz stari rock i bogatu ponudu vina i rakije
M

Ne propustite

Koprivnička ugostiteljska ponuda obogaćena je za još jedan bar, koji ima svoju posebnu priču. Mojo KC podružnica je zagrebačkog Mojo bara, koji je poznat po najvećoj ponudi buteljiranog vina i rakije te po intenzivnom koncertnom i DJ programu.

 

Pozivnica na otvorenje – I u Koprivnici ćemo imati redovite koncerte i gostovanja DJ-a, kako lokalnih, tako i onih iz drugih sredina. Naglasak je na staroj i stranoj glazbi, dakle na urbanom programu bez cajki i sličnih stvari – rekao je vlasnik Marin Levaj.

Otvorenje Mojo KC-a bit će u petak, 17. listopada s početkom u 20 sati uz gostovanje DJ-a Roberta Marekovića koji će svirati popularne hitove iz 50-ih i 60-ih godina, dok će band Hrvoje Rupčić i prijatelji zabaviti goste rock klasicima.

U subotu, na reprizi otvorenja, nastupit će sve popularnija grupa Gramofon, a najavljen je i autobus gostiju iz Zagreba.

Mojo KC uređen je u retro stilu te će zahvaljujući specifičnom programu sigurno u Koprivnici imati svoju stalnu klijentelu. Smješten je u centru grada, na Zrinskom trgu.

{vsig}fun/10-2014/galerija-mojo{/vsig}

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×