18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Crazy Hill Trail 2018.

FOTO/VIDEO Blato, snijeg i znoj nisu spriječili 400 trkača da jurnu u uzbudljivu utrku brdima i brežuljcima Lubrega
F

Kako je bilo, pogledajte u videu i fotogaleriji.

Ne propustite

Ludbregom i okolicom ovog je vikenda protrčalo oko 400 natjecatelja na ovogodišnjem izdanju utrke Crazy Hill Trail.

Utrku je organiziralo Športsko rekreativno društvo BSV Ludbreg, a trkači su mogli sudjelovati na dvije utrke, jednoj od 34 te jednoj od 16 kilometara.

Zahvaljujući teškim uvjetima, blatu pa i snijegu koji je čekao trkače na ludbreškim brežuljcima, uzbuđenja nije nedostajalo. Na kraju je na duljoj utrci trijumfirao Marko Gorički iz Atletskog kluba Zabok, drugi je bio Slovenac Marjan Zupančič, a treći Pavle Kruljac iz SRK Alba. U konkurenciji žena pobijedila je Slovenka Mojca Koligar, na drugom mjestu je Valentina Belović iz Atletskog kluba Varaždin, a na trećem Irena Smojver iz Atletskog kluba Maksimir.

Utrku od 16 kilometara najbrže je završio Mario Špoljar iz Atletskog kluba Zabok, ispred Damira Hršaka iz istog kluba i Dinka Solića iz Atletskog kluba Varaždin. Mateja Kaniški iz Atletskog kluba Varaždin pobijedila je među ženama, druga je bila Patricia Maras iz Atletskog kluba Sljeme, a treća Alenka Horvat iz Trkačkog kluba Varaždin.

Kako je bilo, pogledajte u videu i fotogaleriji, a kompletne rezultate pogledajte ovdje.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×