25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
volimo volontiranje

FOTO Koprivničanci u KTC-u pokazali dobrotu doniravši namirnice za Socijalnu samoposlugu
F

Koprivničanci su kao i uvijek do sada podržali akciju te je ukupno prikupljeno 85 kilograma raznih namirnica, od brašna, šećera, ulja, tjestenine, riže i ostalih koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja u koprivničkoj Socijalnoj samoposluzi.

Ne propustite

U Robnom centru KTC u Koprivnici provedena je još jedna akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a u sklopu projekta Volimo volontiranje.

Akcija je održana u ponedjeljak 12. ožujka 2018. godine uz pomoć volonterki Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, koje su na ulazu u trgovinu dijelile letke s popisom namirnica koje se mogu donirati. Koprivničanci su kao i uvijek do sada podržali akciju te je ukupno prikupljeno 85 kilograma raznih namirnica, od brašna, šećera, ulja, tjestenine, riže i ostalih koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja u koprivničkoj Socijalnoj samoposluzi.

Iz GD CK zahvaljuju svima na donacijama čime su omogućili da se pomogne najpotrebitijima, te pozivaju sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt Volimo volontiranje financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole Đuro Ester, Braća Radić i Antun Nemčić Gostovinski te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar.

Foto: GD CK Koprivnica

Foto: GD CK Koprivnica
Foto: GD CK Koprivnica
Foto: GD CK Koprivnica
Foto: GD CK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krim istraživanje

POLICIJSKA AKCIJA Pala banda dilera, dvije godine su zgrtali novac na drogama

Četiri muškarca osumnjičena su zbog "dilanja" droge, kao i konzumiranja, javlja koprivničko-križevačka policija. Provedeno je kriminalističko istraživanje nad muškarcima sa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×