21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan obišao Srednju školu Koprivnica i Osnovnu školu Sokolovac
Ž

Ne propustite

Župan Darko Koren je u utorak, 28. listopada sa suradnicima obišao Srednju školu Koprivnica i Osnovnu školu Sokolovac na kojima se trenutno izvode ugovoreni radovi.

U rujnu je potpisan Ugovor o javnoj nabavi radova III. faze dogradnje škole i športske dvorane Osnovne škole Sokolovac, a završetak radova planiran je za 2015. godinu. Završetkom objekta omogućit će se održavanje jednosmjenske nastave za 239 učenika.

S obzirom da je Srednja škola Koprivnica jedan od najvećih potrošača energije u Županiji, 2013. godine započela je rekonstrukcija zgrade Škole radi poboljšanja energetskih svojstava zgrade. Rekonstruiranoj školskoj zgradi biti će poboljšane toplinske karakteristike čak za pet energetskih razreda (s energetskog razreda G na energetski razred B) što će u konačnici rezultirati značajnom uštedom na grijanju objekta.

Prilikom obilaska spomenutih škola župan je izrazio zadovoljstvo jer radovi idu prema planiranom te što će još dvije županijske škole imati bolje uvjete za rad.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nacionalni dan hitne medicinske službe

FOTO/VIDEO Hitna služba pokazala spremnost i brzinu u kriznim situacijama, Kučko Gudelj: Ovo je jedna od najzahtjevnijih i najstresnijih grana medicine

Danas je Nacionalni dan hitne medicinske službe! I ovu godinu, na Zrinskom trgu u Koprivnici, Strossmayerovom trgu u Križevcima i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×