18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nedjelja 18. ožujak

Sve što nije tvoje, drama Lejle Jerković s dvije Podravke u glumačkoj postavi dolazi u đurđevački Dom kulture
S

Ne propustite

Predstava Sve što nije tvoje autorice Lejle Jerković ove će nedjelje u 20 sati okupirati daske đurđevačkog Doma kulture. Kako navodi sama autorica, ujedno i režiserka, ovo je eksperimentalna drama prožeta poezijom koja govori o ženi i njenom položaju te utjecaju u društvu.

Ona prikazuje odnos žena – tijelo – glas – društvo. Govori o svakodnevno diskriminaciji žena i njihovim reakcijama na istu. Predstava propitkuje koliko je toga nametnuto rođenjem, a koliko promišljanjem, te gdje je granica koju se mora prijeći kako bi društvo reagiralo na nepravdu i diskriminaciju.  Više o projektu može se naći na FacebbokuYoutubeuInstagramu i webu.

Za produkciju je zaslužna Tina Kadoić, a glume Lena Medar, Matko Podobnik, Martina Jelavić, te dvije Podravke, Jelena Kovačić iz Molvi, te Katarina Rodek iz Koprivnice.

Djevojke su iznimno sretne što mogu nastupati u svojem rodnom kraju, te predstaviti se podravskoj publici. Predstava je zakazana za nedjelju 18. ožujka u 20 sati u đurđevačkom Domu kulture. Ulaz je besplatan. 

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×