16.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 3. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dodatak na plaću

Podravka za 50 posto povećala uskrsnicu, evo koliko će dobiti djelatnici prehrambenog diva
P

Kompanija će izdvojiti 2,5 milijuna kuna, što je 50 posto više nego godinu ranije.

Ne propustite

Podravka će i ove godine darivati svoje zaposlenike za blagdan Uskrsa, za što će ukupno izdvojiti 2,5 milijuna kuna, što je 50 posto više nego godinu ranije.

Uprava Podravke donijela je odluku o jednokratnom dodatku na plaću u visini od 600 kuna u naravi, a pravo na uskrsnicu imaju zaposlenici koji su u radnom odnosu na dan 12. ožujka 2018. godine.

Uz uskrsnicu, Podravka svojim zaposlenicima tijekom godine isplaćuje i božićnicu, dar za djecu, regres, kao i godišnju nagradu – stimulaciju za doprinos ostvarenju poslovnih rezultata.

Ovim znakom pažnje Podravka zahvaljuje na zalaganju i trudu svojim radnicima koji svakodnevno ulažu u rast i razvoj kompanije.

– Veseli nas što ove godine, većim iznosom dodatka na plaću za blagdan Uskrsa, možemo svojim zaposlenicima dodatno rasteretiti kućni budžet i doprinijeti da blagdane provedu što ugodnije u krugu svojih najbližih – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uspješna intervencija

FOTO U akciji “Spašavanje mačka Ryana”, pet podravskih vatrogasaca smjestilo mače na sigurno te ga nahranili

Kada srećom, nema požara ili sličnih pojava, jedna od češćih vatrogasnih intervencija spašavanje je životinja koje završe na raznim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×