13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Josip Omrčen-Čeko vodi Slaven Belupo protiv Rijeke
J

Ne propustite

Iz Slavena Belupa danas je i službeno potvrđena smjena trenera Elvisa Scorije. Umjesto njega momčad će u subotnjoj prvenstvenoj utakmici s Rijekom u Koprivnici voditi Josip Omrčen-Čeko, vršitelj dužnosti sportskog direktora kluba.

Kako se ističe u klupskom priopćenju, Scoria je smijenjen „zbog najnovijeg u nizu neuspjeha poraza od četvrtoligaša Vinogradara”.

– Kako igračima, tako treneru i navijačima Uprava Kluba je početkom sezone jasno i nedvosmisleno odredila smjer i postavila cilj – 7. mjesto na ljestvici. Dosadašnjim postignutim rezultatima, ali i pristupom igri jasno je da nam je cilj sve dalji. Uprava Kluba spremna je nositi teret odgovornosti, isto to očekujemo od svih ostalih, posebice igrača i trenera – rekao je predsjednik Uprave kluba Hrvoje Kolarić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

glazbene legende

Ne propustite večer punu emocija uz Hanku Paldum i Duška Kuliša, za vas imamo ulaznice!

Nezaboravan glazbeni spektakl stiže u Đurđevac, u subotu, 11. svibnja! Dvoje glazbenih legendi, Hanka Paldum i Duško Kuliš, zajedno će...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×