18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO // Uživali su i igrači i publika, Kauboji oduševljeni atmosferom u Koprivnici
F

Ne propustite

Prekrasna sportska atmosfera vladala je u četvrtak u Sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici, u kojoj su 1. kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo odigrale reprezentacije Hrvatske i Nizozemske. Po prvi put su najbolji hrvatski rukometaši igrali u Koprivnici, a gledatelji su im se odužili odličnom podrškom u sjajnom amijentu ispunjenih tribina.

Kauboji su pobijedili 35:24 i bez svog najboljeg igrača Domagoja Duvnjaka koji je hitno morao u Njemačku zbog problema s očima. Morat će nositi leće, ali bit će OK za Svjetsko prvenstvo u Kataru početkom sljedeće godine.

Bila je to večer vrhunskog rukometa u kojoj su uživali igrači i publika, u Koprivnici su svi oni bili Hrvatska. Taj će se događaj u sportskoj povijesti grada dugo pamtiti, a Rukometni klub Koprivnica zapravo i nije mogao dobiti bolji i ljepši poklon za svoj 60. rođendan.

– Čestitam mojim igračima na pobjedi i prikazanoj igri, čestitam i korektnom protivniku, a posebno čestitam koprivničkoj publici. Presretni smo što smo igrali ovdje, svi su nas prekrasno dočekali i od srca im se na tome zahvaljujemo – naglasio je nakon utakmice Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Uoči početka utakmice predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola predao je predsjedniku RK Koprivnice Zlatku Blažekoviću plaketu u povodu pomoći u organizaciji utakmice Hrvatske i Nizozemske i 60 godina kluba. Predsjednik Saveza također je uručio zahvalnice gradonačelnici Koprivnice Vesni Želježnjak te koprivničko-križevačkom županu Darku Korenu za sudjeloanje u organizaciji susreta. Blažeković je pak Šoli predao zahvalnicu kluba u povodu dolaska reprezentacije na obilježavanje 60 godina muškog rukometa u Koprivnici.

Koprivnica.net donosi vam bogatu fotogaleriju s utakmice, naši fotoreporteri zabilježili su trenutke u kojima su svi ljubitelji rukometnog sporta doista mogli uživati. 

HRVATSKA – NIZOZEMSKA 35:24 (17:10)

KOPRIVNICA – SD Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 2500. Suci: Novikov i Perepilitsy (Ukrajina). 

HRVATSKA: Alilović (15 obrana), Ivić (8 obrana), Pešić; Stepančić 4, Kopljar 4, Vori, Gojun, Raković 4, Karačić 2, Bičanić 4, Štrlek 3, Čupić 6, Musa, Ninčević 1, Slišković 6, Cindrić 1. Izbornik: Slavko Goluža

NIZOZEMSKA: Tadeij (3 obrane), Ravensbergen (6 obrana); Verjans 2, Remer 3, Leenders 2, Suelmann, Miedema 4, Sluijters 1, Steins 1, Van Schie 3, Schagen 6, Adams 1, Van Dam, Boomhouwer 1, De Raad. Izbornik: Joop Fiege.

SEDMERCIi: Hrvatska 5/5, Nizozemska 2/2

ISKLJUČENJA: Hrvatska 6 min, Nizozemska 6 min.

{vsig}sport/rukomet/10-2014/hr-nl{/vsig}

foto: Mario Kos

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×