12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana sjednica Savjeta za zdravlje Koprivničko-križevačke županije
O

Ne propustite

U četvrtak, 6. studenoga u prostorijama Županije održana je sjednica Savjeta za zdravlje Koprivničko-križevačke županije. Predsjednik dr. Mato Devčić uvodno je pozdravio članove Savjeta, nakon čega se okupljenima obratila i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder-Vlahinja.

Zbog važnosti teme, uz članove Savjeta za zdravlje, na sjednicu su pozvani i drugi zdravstveni djelatnici Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, Opće bolnice „Dr. T. Bardek” Koprivnica, Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije te Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije.

Nakon uvodnog dijela razmatralo se o aktualnoj situaciji epidemije ebole u Africi i postavljanju protokola zbrinjavanja zaraženih osoba u Koprivničko-križevačkoj županiji i Republici Hrvatskoj. Izvjestitelji na tu temu bile su dr. Draženka Vadla, dr. Vesna Mađerić i dr. Vlatka Janeš-Poje koje su kratkom prezentacijom izvijestile prisutne o protokolu vezanom za sprečavanje širenja zaraze ebolom.

Nadopuna dnevnog reda odnosila se na razvoj palijativne skrbi u Koprivničko-križevačkoj županiji, sukladno Strateškom planu razvoja palijativne skrbi u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2014. do 2016. godine. Savjet je razmatrao potrebe palijativne skrbi u našoj Županiji. Na temelju istraživanja Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, na sjednici je zaključeno da je razvoj palijativne skrbi prioritet Županijskog Savjeta za zdravlje. U skladu s tim, Savjet će predložiti županu osnivanje županijskog projektnog tima za daljnji razvoj palijativne skrbi na području Koprivničko-križevačke županije.

Izvor: www.kckzz.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×