13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vojak i knezgrad

[FOTO] Koprivnička planinarska društva dala podršku ženama oboljelim od raka dojke penjući se na dva istarska vrha
[

Ne propustite

Dva planinarska društva iz Koprivnice ove subote organizirale su izlet za svoje članove u Istru. Cilj izleta je bili su vrhovi Vojak ( 1396 m ) i Knezgrad (612 m).

Vojak je najviši vrh Učke i istarskog poluotoka. Njegovo je tjeme goli travnati hrbat strmih strana, na čijoj se vršnoj točki nalazi kameni razgledni toranj visok desetak metara.

Knezgrad je šumovit vršak iznad Lovrana i Lovranske drage. Vrh je mali proplanak s ostacima drvene razgledne piramide koja je bila visoka 12 metara, klupom i metalnim žigom.

Ovaj izlet je bio poseban jer su ga planinari posvetili svim ženama oboljelim od raka dojke i tako dali podršku Danu narcisa, humanitarnoj akciji koja se taj dan obilježavala u cijeloj RH. Članica HPD Bilo, Ksenija Kresl, incijator ideje, izradila je prekrasne cvjetove narcisa kojima su se planinari ukrasili. Bio je predivan osjećaj taj dan hodati planinarskim stazama, nositi cvjetove s nadom u ozdravljenje oboljelih.

Ovim činom planinari su htjeli dati podršku Udrugi žena s bolestima dojke Nada Koprivnica i Ligi protiv raka Koprivničko – križevačke županije.

Foto: HPD Bilo
Foto: HPD Bilo
Foto: HPD Bilo
Foto: HPD Bilopd
Foto: HPD Bilo
Foto: HPD Bilo 
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan općine

FOTO/VIDEO Rasinja slavi svoj dan, gosti došli u svojim najljepšim modnim izdanjima

Općina Rasinja slavi svoj 31. rođendan, a upravo povodom toga brojni su se uzvanici okupili na svečanoj sjednici u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×