13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Alen Fodor prvi na Memorijalnom turniru ”Mirko Kosmat”
A

Ne propustite

Protekle subote održan je tradicionalni memorijalni turnir “Mirko Kosmat” za juniore u hrvanju klasičnim načinom. Turnir je održan u organizaciji Hrvačkog kluba Petrinja te je okupio 56 natjecatelja iz 14 klubova iz zemlje i inozemstva. Na ovom natjecanju Hrvački klub Podravka nastupio je sa četvoricom hrvača.

U kategoriji do 60 kilograma nastupio je Filip Frankol koji je izgubio u prvom kolu od predstavnika Zagreba te je tako ostao bez značajnijeg plasmana.

U kategoriji do 66 kilograma nastupili su Luka Mihalec i Alen Fodor. Luka je u svojoj prvoj borbi svladao predstavnika Hrvatskog dragovoljca, dok se u sljedećoj protiv predstavnika Zagreba nažalost ozlijedio, te je tako bio primoran oprostiti se od daljnjeg natjecanja.

Drugi Podravkin predstavnik u istoj kategoriji, Alen Fodor, odnio je titulu najboljeg uz tri pobjede (protiv predstavnika Mojkovca – SRB, Zagreba te Sesvetskog Kraljevca). Čestitke Alenu na atraktivnim borbama.

Posljednji predstavnik Podravke Petar Morić nastupio je u kategoriji do 74 kilograma. Petar je ubilježio samo jedan poraz te je isto kao i Filip ostao bez značajnijeg plasmana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×