18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
treća hnl istok

Dva gola Krune Jambrušića ipak nedovoljna za pobjedu protiv Ždralova, Koprivnica dvaput gubila vodstvo
D

Danas su se Medenjaku na raspolaganje vratili Tucaković, Jambrušić i Martinaga koji su odradili kaznu kartona.

Ne propustite

Desetoplasirana momčad Treće HNL Istok Mladost iz Ždralova danas je gostovala u Koprivnici. Medenjakovi dečki dočekali su Mladost kao četvrtoplasirana momčad lige s 35 osvojenih bodova i jednom utakmicom manje od momčadi ispred nje. U prvom dijelu sezone Zeleni su u Ždralovima podijelili bodove, susret je završio rezultatom 0-0.

Danas su se Medenjaku na raspolaganje vratili Tucaković, Jambrušić i Martinaga koji su odradili kaznu kartona. Svo troje našli su mjesta u prvih 11 Zelenih.

Nakon 90 minuta, momčadi su podijelile bodove. Završilo je 2-2. Najbolji strijelac Koprivnice Kruno Jambrušić dva je puta dovodio Zelene vodstvo, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Oba puta Ždralovi su se vratili u igru i izvukli bod. Jednom je zabio Renić, a jednom Buzuk.

KOPRIVNICA: Slukić – Zanjko, Pušić, Martinaga – Tucaković, Čakarić, Srbljinović, Hajdinjak, Kolar – Sminderovac, Jambrušić, još su igrali Jajalo, Halavuk.
TRENER: Vedran Medenjak.

Treća HNL Istok, utorak, 18 sati

Koprivnica – Mladost Ždralovi 2-2

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×