21.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Velika obljetnica

FOTO Proslavljeno 144 godine DVD-a Koprivnica uz brojne goste i punu dvoranu Društvenog doma
F

U godini pred njima planiraju nastaviti rad s još više aktivnosti te s posebnim naglaskom na osposobljavanje i usavršavanju svojih članova.

Ne propustite

U Društvenom domu u Herešinu u subotu je održana 144. izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica. Pred mnogobrojnim okupljanima vodstvo Društva predstavilo je rezultate postignute u 2017. godini te planove za 2018. godinu.

Posebno je istaknuto kako je prošle godine DVD-u pristupilo 25 novih članova, čime je sada ukupna broj članova 135. Također Društvo se istaknulo radom s učenicima u osnovnim školama, a sve u cilju predstavljanja značaja dobrovoljnih vatrogasnih društava. Sudjelovali su i na niz natjecanja gdje su postigli zapažene rezultate. Posebno su ponosni na organizaciju vatrogasnog turnira Stjepan Paša. U prošloj godini nabavljena je i nova vatrogasna oprema.

U godini pred njima planiraju nastaviti rad s još više aktivnosti te s posebnim naglaskom na osposobljavanje i usavršavanju svojih članova.

Ispred Grada Koprivnice na skupštini je prisutan bio gradonačelnik Mišel Jakšić.

– 144 godina je jedna prekrasna tradicija koju treba nastaviti graditi i koju treba čuvati. Hvala vam na svom radu i trudu uloženom u rad DVD-a Koprivnica. Želim napomenuti kako je na temelju DVD-a Koprivnica i nastala naša Javna vatrogasna postrojba grada Koprivnice za koju možemo reći da je jedna od najboljih u Republici Hrvatskoj. Upravo to je zasluga svih vas koji djelujete u DVD-u Koprivnica – kazao je gradonačelnik Jakšić.

Okupljene je pozdravio i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić koji je posebno istaknuo važnost djelovanja vatrogasnih društava.

Uz mnogobrojne članove ostalih vatrogasnih društava s područja grada i županije prisutni su bili Ivan Kramarić, načelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Koprivnica, Marijan Kicivoj, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica, Goran Matoničkin, predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, Krešimir Škvorc, ispred Koprivničko-križevačke županije te Ivan Lončarić predsjednik Vijeća mjesnog odbora Herešin.

Podijeljena su priznanja i odlikovanja zaslužnim članovima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

međunarodni dan primalja

FOTO/VIDEO Dan otvorenih vrata koprivničkog rodilišta, babica Biba: Porod je normalna pojava i svi smo to preživjeli, a najbolje je kad je prirodan, vaginalan

Međunarodni dan primalja obilježava se 5. svibnja, a tom se prilikom danas u koprivničkom rodilištu održavaju Dani otvorenih vrata. Budući...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×