24.6 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vraća se vidović bez kojeg je slaven primio 13 golova

Farmaceuti sutra protiv Intera traže izlazak iz krize rezultata, Ivković: Treba pokazati karakter kad je najteže, vjerujem u svoje igrače više od njih samih
F

U ovom tjednu igra se 30. kolo Hrvatski Telekom Prve lige, a susret Slaven Belupa i Intera posljednji je na rasporedu i igra se u četvrtak u 18 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici. 

Ne propustite

Slaven Belupo četiri utakmice za redom ne zna za pobjedu. Redom su bili bolji Istra, Osijek, Rijeka i Lokomotiva, a zadnju pobjedu Koprivničanci su upisali na domaćem travnjaku protiv Rudeša 9. ožujka, bilo je 2-0, zabijali su Goda i Ivanovski.

Porazom od Lokomotive Farmaceuti su pali na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice, na kontu imaju 31 bod, pet više od prvog pratitelja Rudeša i jedan manje od sada šestoplasirane zagrebačke Lokomotive.

U ovom tjednu igra se 30. kolo Hrvatski Telekom Prve lige, a susret Slaven Belupa i Intera posljednji je na rasporedu i igra se u četvrtak u 18 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici.

– Inter je jedna od najnezgodnijih momčadi, momčad koja ima svoju specifičnu igru, trener i predsjednik koji godinama surađuju i koji su uz sve financijske probleme napravili jedan stabilan klub. Tamo su igrači koji imaju kvalitetu i koji u ovom momentu ne prolaze kroz dobru situaciju. Igramo doma, moramo pokazati ono što nismo u prošle četiri utakmice i igrati na pobjedu, svatko mora dati maksimum. Meni nije upitna kvaliteta mojih igrača, mislim da ja više vjerujem u njih nego oni sami u sebe – kazao je Tomislav Ivković.

Na raspolaganju zbog kartona Ivkoviću neće biti Goda, Doležal i Ivanovski, dok je Tatar ozlijeđen. U momčad se vraća Vidović nakon ozljede. Fascinantan je podatak da su Farmaceuti primili 13 pogodaka u nedavnom razdoblju bez Vidovića na terenu.

– Vidović je karakter, slučajno se sada desilo da smo primili 13 golova bez njega. On je igrač koji nije vrhunski, ali ima karakter  i ima što svaka momčad treba. Nemamo adekvatnu zamjenu za njega – rekao je trener Slavena.

Otvoreno se Ivković upitao koji je razlog što gotovo svake godine Slaven Belupo doživi crnu rupu od nekoliko uzastopnih poraza, što nakon serije dobrih rezultata nestane borbenosti i žara. Igrači se mijenjaju, nije ekipa ista svake godine.

– Nakon poraza jedni igrači se prepadnu, drugi igrači traže alibije, treći igrači okrivljuju neke druge i onda smo došli u situaciju da svatko traži izgovore, a nitko nije pošten i da napravi individualnu analizu. Problem je u tome što igrači ne pričaju o tome kako se greške ne bi ponavljale. Trebali bi pričati u svlačionici, drugi dan poslije poraza, treći dan, ali to ne rade. Nedostaje ono da si igrači j*bu mater na terenu. Sve dok igrači ne shvate da je prijateljstvo nebitno, pravo prijateljstvo isključivo mora biti na terenu. U svlačionici me nitko ne može prisiliti da razgovaram s nekim tko mi ne odgovara. Dok ti ide dobro, svi su ti prijatelji. Treba pokazati karakter kad je najteže – izjavio je Ivković.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Druženje i sport

FOTO Plazma Sportske igre mladih u Koprivnici su okupile tisuću učenika osnovnih škola, evo tko ide na završnicu

Na sportskom igralištu u sklopu Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski okupilo se gotovo tisuću učenika osnovnih škola s područja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×