12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Otišao sa svih stranačkih funkcija

POZADINA ODLASKA IZ POLITIKE Željko Vugrinec (SDP) bio je zadržan u bolnici na promatranju zbog droge, slomili ga pritisci na poslu
P

Vugrinec je iznenada napustio skupštinu i dao ostavku na sve funkcije u stranci, a na vidjelo je isplivala pozadina tih odluka.

Ne propustite

Nakon što je najaktivniji vijećnik Županijske skupštine, SDP-ov Željko Vugrinec, koji je bio vječiti napadač župana Darka Korena, iznenada napustio skupštinu i dao ostavku na sve funkcije u stranci, na vidjelo je isplivala pozadina tih odluka.

Iz pouzdanih izvora doznajemo da je Vugrinec proveo šest dana u koprivničkoj bolnici na promatranju zbog droga. Naš izvor tvrdi da je bila riječ o kombinaciji marihuane i kemijskih supstanci koje se nalaze u lijekovima poput Normabela i Xanaxa, zbog čega je imao halucinacije. U krvi i urinu nisu mu pronađene teže droge.

Kontaktirali smo bivšeg županijskog skupštinara kako bi nam komentirao novonastalu situaciju, no nije imao komentara na rečene navode.

Vugrinec je, doznajemo, u bolnici priznao da je u lošem zdravstvenom stanju zbog pritisaka na poslu.

Inače je zaposlen u koprivničkom Komunalcu, a od ovog saziva Županijske skupštine postao je jedan od istaknutijih ljudi lokalnog SDP-a i političar koji je visoko kotirao u koprivničkom SDP-u.

U međuvremenu je lokalni portal Kopriva.info objavio anonimno priopćenje koje im je stiglo na mail, a u kojem se navodi da je Vugrinec završio u bolnici zbog određenih pritisaka, a prozivaju se i Jakšić, Slavko Tucaković i Tomislav Golubić.

Gradonačelnik i njegov stranački kolega Mišel Jakšić nije imao komentara na ove navode.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Do 30. svibnja

Daje se u zakup državna zemlja, poljoprivrednici požurite – ovo su detalji iz natječaja

Kako doznajemo, Općina Koprivnički Ivanec objavila je upravo javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×