6 C
Koprivnica
Utorak, 1. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Katićevo pomračenje

FOTO Uraganski Slaven pomeo Inter u prvih 20 minuta i do kraja utakmice uspio sve prosuti, Inter u infarktnoj završnici oteo bod
F

Ne propustite

Predivan sunčani dan za nogomet, svježe pokošeni travnjak i protivnik po mjeri. Farmaceuti stvarno danas nisu imali pravo na izgovor. U Koprivnicu je stigao zaprešićki Inter. Šestoplasirana ekipa prvenstva gostovala je kod sedmoplasirane, s tim da Inter ima četiri boda prednosti nad Slavenom.

Ivković je na klupi ostavio Musu, a priliku je dao mladim produktima škole Međimorcu i Šarliji u obrani, te Arapu u veznom redu.

Gledatelji se nisu pošteno smjestili, a Slaven je već vodio. Međimorec je glavom zabio već u šestoj minuti za 1-0, a u devetoj je asistirao Vidoviću za 2-0. Treći gol zabio je Trebotić u 22. minuti i Slaven je sjajno krenuo u utakmicu koja je praktički već bila riješena. Ipak, da se Koprivničanci ne mogu opustiti prije vremena pobrinuo se Rešetar u 44. minuti.

Imao je Pejić dvije sjajne prilike, ali ih nije iskoristio. Da sve ne bi prošlo lagano, pobrinuo se Katić koji je dobio crveni karton na samom isteku prvog poluvremena. Napravio je ogromnu glupost, udario je igrača Intera u trenutku kada je Marković imao sigurnu loptu u rukama i pravo je čudo što glavni sudac nije svirao jedanaesterac. Katić je crveni karton dobio nakon isteka regularnih prvih 45 minuta.

S obzirom na manjak igrača i dva gola prednosti, Slavenove namjere u nastavku bile su očekivane  – sačuvati prednost pod svaku cijenu. No, to nešto se pitalo i Inter.
Ivković počeo zatvarati utakmicu uvodeći Musu umjesto Bouadle te Puclina za Trebotića. No, Farmaceuti su držali konce do 70. minute, kada je Mazalović pogodio za 3-2.
Kada se već činilo da če Slaven sačuvati vodstvo – penal. I to u 98. minuti. Mazalović je izjednačio na 3-3 s bijele točke i tako uspio oteti pobjedu Koprivničancima iz ruku.

SLAVEN BELUPO: Marković – Međimorec, Katić, Šarlija, Trebotić, Vidović, Arap, Bouadla, Delić, Pejić, Kitanovski.
TRENER: Tomislav Ivković

INTER ZAPREŠIĆ: Mrmić, Čeliković, Bosec, Komorski, Mazalović, Postonjski, Prenga, Rak, Rešetar, Šarić, Vukčević.
TRENER: Samir Toplak

Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, 19. travnja

Slaven Belupo – Inter Zaprešić

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Luda noć

Gospođa sjela za volan s gotovo dva promila te odbila ispitivanje na drogu, sud nije imao milosti

Paprenu novčanu kaznu zaradila 41-godišnjakinja jučer na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici. Kako su poručili iz Policijske uprave koprivničko-križevačke,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×