33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zbog zlouporabe položaja zaradio kaznenu prijavu
Z

Ne propustite

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 46-godišnjak kao odgovorna osoba trgovačkog društva zlouporabio položaj i ovlasti na poticanje 65-godišnjaka i 42-godišnjaka.

Kako je izvijestila koprivnička policija, osumnjičeni 46-godišnjak je u otkupu stoke tijekom ove godine od 65-godišnjaka i 42-godišnjaka zatražio i primio više tisuća kuna, kao nagradu za sklapanje pravnog posla. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava.

Ukrao novac iz kuće

Jučer, 23. prosinca, u prijepodnevnim satima u Prugovcu nepoznati počinitelj je iz kuće otuđio novac, oštetivši 78-godišnju vlasnicu za više tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem i otuđenim novcem.

Nedozvoljeno držao pušku u vikendici

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 54-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja sumnja se da je u vikend objektu nedozvoljeno držao lovačku pušku i dvije lovačke patrone. Predmeti su mu oduzeti i podnesena je kaznena prijava, priopćila je policija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×