30.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 8. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Četiri pijana vozača prouzročili prometne nesreće, dvojicu policija uhvatila nakon bijega
Č

Ne propustite

Koprivnička prometna policija imala je u subotu pune ruke posla. U Koprivnici i okolici dogodile su se čak četiri prometne nesreće, a sve četiri prouzročili su vozači pod utjecajem alkohola. Dvojica su vozača pobjegla s mjesta događaja, ali ih su ih policajci naknadno uspjeli uhvatiti.

Oko 20 sati u Ulici Hrvatske Državnosti u Herešinu zbog neprilagođene brzine teretni automobil je sletio izvan kolnika, prevrnuo se na krov te udario u dva plastična kontejnera i betonski stol za stolni tenis. Dva putnika u vozilu su lakše ozlijeđena, a vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen. Utvrđeno je da je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,28 promila i zadržan je do otriježnjenja.

Zbog neprilagođene brzine oko 14 sati u Ulici Miroslava Krleže sudarila su se dva osobna automobila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,96 promila te je također zadržan do otriježnjenja.

Oko 20 sati u Peterancu je zbog neprilagođene brzine osobni automobil sletio izvan kolnika i udario u betonski most kolnog ulaza. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 0.95 promila.

Još jedna nesreća dogodila se oko 22 sata u Koprivnici, na raskrižju Križevačke i zaobilazne ceste zbog neprilagođene brzine sudarila su se dva osobna automobila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen. Utvrđeno je da je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,90 promila te je otriježnjenje čekao u policijskim prostorijama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nogometni vikend

ELITNA LIGA Cvetkovčani nisu štedjeli Drnjančane na njihov dan, Močile “protutnjale” Đelekovecem

Vodeće momčadi Elitne lige, kloštranska Mladost i Tomislav Radnik danas su gostovale u 3. kolu Elitne lige Koprivničko-križevačke županije....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×