14 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kandidirajte projekte turističkih inicijativa i proizvoda
K

Ne propustite

Hrvatska turistička zajednica objavila je JAVNI POZIV za kandidiranje projekata turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima za potpore u 2015. godini.

Javni poziv obuhvaća dodjelu bespovratnih financijskih potpora Hrvatske turističke zajednice za poduzetničke i javne projekte na turistički nerazvijenim područjima koji pridonose :

aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na turistički nerazvijena područja, posebice u razdoblju pred i posezoneizgradnji, obnovi i podizanju kvalitete smještajnih kapaciteta i dodatnih turističkih sadržaja na turistički nerazvijenim područjima, posebice na područjima s oznakom „PPS destinacija”izgradnji i obnovi javne turističke infrastrukture na turistički nerazvijenim područjima,razvoju turističke ponude s većom dodanom vrijednošću koja će omogućiti veću prosječnu potrošnju turistarazvoju gospodarske aktivnosti i povećanju zaposlenosti na turistički nerazvijenim područjima, posebice u razdoblju pred i posezone.

Program za potporu mogu kandidirati samo subjekti koji su već registrirani za pružanje usluga u ugostiteljstvu i turizmu (pravne i fizičke osobe i OPG-i/seljačka domaćinstva) te jedinice lokalne ili regionalne samouprave.

Javni poziv je otvoren do 27. veljače 2015. godine.

Sve informacije o objavljenom Javnom pozivu mogu se pronaći na internet stranicama HTZ /potpore@htz.hr, osobnim dolaskom u Gradsku upravu Grada Đurđevca, Stjepana Radića 1 ili na broj 048/811-052, te putem e-maila: grad@djurdjevac.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prekrasna!

Sestra Andrea oduševila nas ružičastom haljinom i prekrasnim osmijehom

Danas se održao 7. kongres medicinski sestara u dvorani Domoljub. To je ujedno bila prilika da se medicinske sestre, primalje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×