31 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljanje ‘Volonterskog centra Koprivnice’ i predavanje o ‘Zakonu o volontiranju’
P

Ne propustite

Udruga Kopriva 19. veljače 2015. s početkom u 18 sati, u prostoru Gradske knjižnice ‘Fran Galović’ na prvom katu, organizira predstavljanje ‘Volonterskog centra Koprivnice’, te predavanje o ‘Zakonu o volontiranju’. Predavanje će se odnositi na organizatore volontiranja (organizacije, udruge i ustanove koje koriste, odnosno žele koristiti usluge volontera).

‘Volonterski centar Koprivnice’ je jedan od programa Koprivničke inicijative volontera i aktivista, Udruge Kopriva. S radom je službeno je započeo 5. prosinca 2014. godine i predstavlja lokalni volonterski ured našega grada.

V-C-K prvenstveno djeluje kao svojevrsna poveznica između ljudi zainteresiranih za volontiranje te organizacija, udruga, ustanova i institucija koje koriste, odnosno žele koristiti njihove usluge.

Prva aktivnost koju V-C-K provodi je prikupljanje podataka, odnosno evidentiranje volontera i organizatora volontiranja kako bi stvorili sveobuhvatnu ‘burzu volonterstva’.

Stoga Vas molimo da, ako ste zainteresirani za suradnju svakako ispunite obrazac za organizatore volontiranja koji se nalazi na sljedećem linku: http://goo.gl/forms/LzFLhMR51X 

Aktualnosti V-C-K-a možete pratiti na facebook stranici:

https://www.facebook.com/VolonterskiCentarKC 

Dok nam se za sve dodatne informacije i pitanja možete obratiti na:

volonterski.centar.kc@gmail.com 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tragedija

FOTO U prometnoj nesreći život izgubio dobri duh Drnja i NK Tomislava, brojni prijatelji opraštaju se od Foke

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja je šokirala Podravinu poginuo je dobri duh Drnja i Nogometnog kluba Tomislav, Zdravko Štefanec,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×