22.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Hajduk je na domaćem terenu svladao Slaven Belupo rezultatom 2:1
H

Ne propustite

Hajduk je na domaćem terenu svladao Slaven Belupo rezultatom 2:1 i tako nastavio s hvatanjem bodova protiv koprivničke momčadi na svom travnjaku…

Hajduk je ugostio momčad Slaven Belupa, a utakmica je nekako bila u sjeni svega što se dogašalo proteklih dana, od pregovora s Edoardom Rejom pa do transfera Jean-Evrarda Kouassija u Kinu.

Domaćini već u ranoj fazi utakmice dolaze do minimalne prednosti. U osmoj minuti Gotal trese protivničku mrežu i pogađa za 1:0. Gosti iz Koprivnice imaju nekoliko dobrih prilika, ali ne postižu pogodak. U 23. minuti lopta putuje preko Ozobića i Mirića, ali Kalinić brani.

Akcija Hajduka deset minuta kasnije završila je s vanjske strane gola kada Maglica šalje loptu koja mrežu trese s krive strane. Dvije minute nakon neuspjelog pokušaja domaćina, Slaven ima priliku za izjednačenje. Brlek je ubacio iz kornera, a Fuštar propušta odličnu priliku i rezultat ostaje u korist Hajduka.

Splićani su povećali vodstvo pet minuta prije kraja prvog poluvremena. U 40. minuti nastaje gužva pred vratima Karduma, koji se nije ni snašao, a Vlašić je već pogodio za 2:0.

U drugom poluvremenu gosti su se probudili, izvode opasnije akcije, koje rezultiraju pogotkom u 59. minuti. Paracki odličnim udarcem smanjuje vodstvo domaćina na 2:1. Petnaest minuta kasnije Vršajević i Gotal pokušavaju probiti obranu gostiju, ali bezuspješno.

Priliku za izjednačenje u 88. minuti ima Mišić. Našao se nekoliko metara od gola, ali udarac blokira Vasilj i utakmica završava u korist Hajduka.

U sljedećem, 22. kolu Prve HNL Slaven Belupo na domaćem terenu dočekuje Istru 1961, a Hajduk odlazi na gostovanje kod Lokomotive u Zagreb.

tekst: www.hrsport.net

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kolektivni ugovor

Nema više konobarenja i kuhanja za sadašnji minimalac, od 1. svibnja plaće rastu i do 20 posto!

Do kvalitetnih konobara i kuhara teško je doći, pa je jedan od načina i primjerena plaća. No, sigurno ima...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×