19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 9. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U prošlom tjednu 16 kaznenih djela
U

Ne propustite

U proteklom tjednu na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je 16 kaznenih djela, od čega četiri kaznena djela općeg kriminaliteta, dva kaznenih djela iz područja organiziranog kriminaliteta, kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa i osam kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije.

Kazneno je prijavljeno 10 osoba. Razriješeno je kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljena jedna osoba.

Protiv javnog reda i mira zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira od čega drsko ponašanje, tučnjava i davanje pića pijanim osobama. Prekršajno je prijavljeno šest osoba.

Sedam prometnih nesreća

Zabilježeno je sedam prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i pet nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teže je ozlijeđen putnik, a lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila i putnik u osobnom automobilu.

U proteklom tjednu zabilježen je požar na pomoćnom građevinskom objektu, materijalna šteta cijeni se na oko 2000 kuna i požar na prometnom sredstvu, materijalna šteta cijeni se na oko 5000 kuna.

Od ostalih događaja zatečena su dva maloljetnika mlađa od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Udaljila se u nepoznato

Nestala je Barica, policija je u potrazi, jeste li je vidjeli?

Barica Bušić nestala je u subotu, 24. kolovoza, sa svoje adrese prebivališta u Svetom Petru Čvrstecu, a policija je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×