15.1 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

S nožem u ruci supruzi i kćeri prijetio da će ih ubiti
S

Ne propustite

S. Ž. (61) iz Koprivnice proglašen je na Općinskom sudu u Koprivnici krivim zbog počinjenja kaznenih djela protiv osobne slobode te je osuđen na uvjetni zatvor.

Okrivljenik je 9. rujna 2014. godine oko 21 sati u obiteljskoj kući u Koprivnici, s ciljem da zastraši suprugu i kćerku, držeći u ruci nož dužine oštrice 19 cm, rekao supruzi da će ih ubiti, te u nekoliko navrata rekao kćerki „ti mi nisi ništa, ti mi nisi kćer, ja ti nisam otac, ubit ću te”.

Sud je procijenio da su te riječi kod supruge i kćeri izazvale osjećaj straha, te mu je odredio jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 10 mjeseci, uvjetno na rok od dvije godine, a za to vrijeme ne smije počiniti novo kazneno djelo.

Okrivljeniku su također produljene mjere opreza zabrane približavanja i zabrane uspostavljanja ili održavanja veze sa suprugom i kćerkom, kojima se ne smije približiti na razdaljini bližoj od 50 metara, niti uspostaviti ili održavati izravne ili ne izravne veze s istima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×