17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Radionice povodom Mjeseca frankofonije u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica
R

Ne propustite

Na inicijativu veleposlanstava zemalja članica Međunarodne organizacije Frankofonije prisutnih u Hrvatskoj, mjesec ožujak proglašen je Mjesecom Frankofonije. Mjesecom Frankofonije želi se u svijetu odati počast francuskom jeziku i kulturnom bogatstvu frankofonije. Zato će se u Dječjem odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica u suradnji s Francuskim krugom Koprivnica / Cercle français de Koprivnica održati dvije besplatne radionice francuskog jezika.

Prva radionica održat će se 7.3.2015. godine u 10.00 sati pod voditeljstvom Kristine Koluder, a druga 14.3.2015. u 10.00 sati pod voditeljstvom Irene Novak. Radionice će trajati 45 minuta, a namijenjene su djeci od 5 do 8 godina. Pozivamo sve male zainteresirane ljubitelje francuskog i one koji će to tek postati da dođu u Knjižnicu i zabave se učeći francuski jezik!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×