15.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Pala odluka

Ministar pravosuđa održao obećanje, sud se vraća u Đurđevac već od rujna
M

Podsjećamo da je Stalna služba prestala sa svojim radom 1. travnja 2013. godine, a sada se nakon pet godina ponovno vraća u Đurđevac.

Ne propustite

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković nedavno je posjetio pravosudno područje Općinskog suda u Koprivnici te je u Đurđevcu najavio osnivanje Stalne službe Općinskog suda u Koprivnici.

Obilaskom zgrade u kojoj je prije bio smješten Općinski sud u Đurđevcu, utvrđeno je postojanje svih potrebnih materijalnih uvjeta za rad gruntovnice i stalne službe suda. Tom je prilikom novoizabrana predsjednica Općinskog suda u Koprivnici Marija Grgešić ministru ukazala na nužnost osnivanja stalne službe te je podržala zalaganje i inicijativu gradskih vlasti za povratkom gruntovnice i stalne službe suda koja neprekinuto traje od vremena ukidanja i preseljenja suda u Koprivnicu.

Sukladno najavama ministar pravosuđa je 24. svibnja donio odluku o osnivanju Stalne službe suda u Đurđevcu s početkom rada od 1. rujna 2018. godine.

Foto: djurdjevac.hr

Podsjećamo da je Stalna služba prestala sa svojim radom 1. travnja 2013. godine, a sada se nakon pet godina ponovno vraća u Đurđevac kako bi službe pravosuđa bile dostupnije za sve građane grada Đurđevca i stanovnike sedam okolnih općina, Kalinovca, Virja, Novog Virja, Molvi, Ferdinandovca, Kloštra Podravskog i Podravskih Sesveta.

– Ovim putem gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca i saborski zastupnik Željko Lacković u ime svih žitelja đurđevačke Podravine upućuju javnu zahvalu ministru pravosuđa Draženu Bošnjakoviću i predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću – poručuju iz Gradske uprave.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

7. kongres sestrinstva

FOTO/VIDEO Medicinske sestre i primalje iz cijele županije okupile se u Domoljubu, evo tko je sve došao

Brojne medicinske sestre, primalje i zdravstveni djelatnici okupili su se danas u koprivničkom Domoljubu. Povod je 7. Kongres sestrinstva Koprivničko-križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×