22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obljetnica

FOTO Dom za starije osobe u Križevcima veselim druženjem proslavio tri godine od otvorenja
F

Ovom je prilikom Dom posjetio i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Ne propustite

U četvrtak Dom za starije i teško bolesne odrasle osobe Senior Care u Križevcima, proslavio je treću godinu od otvorenja.

Ova moderna ustanova za smještaj osoba treće životne dobi opremljena prema najvišim standardima, svojim korisnicima često priprema vesela druženja pa je tako bilo i ovoga puta kada su korisnike, svojim nastupom, razveselili članovi KUD-a Križevci.

Ovom je prilikom Dom posjetio i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel kako bi se pobliže upoznao s vlasnikom doma, Karlom Schmidtom, ali i aktivnostima koje se u domu provode.

Foto: krizevci.hr
Foto: krizevci.hr
Foto: krizevci.hr
Foto: krizevci.hr
Foto: krizevci.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×