12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tomislav Patačko novi predsjednik pčelarske udruge Bagrem
T

Ne propustite

Zamjenik župana Darko Sobota u subotu, 14. ožujka prisustvovao je godišnjoj Skupštini pčelarske udruge „Bagrem” Đurđevac koja je održana u Društvenom domu u Virju.

Zamjenik Sobota pozdravio je prisutne te istaknuo dobru suradnju Županije i pčelarskih udruga. Naveo je kako je Županija do sada pružala financijsku potporu pčelarima što će činiti i u budućem razdoblju.

Na Skupštini su uz pčelare članove Udruge i druge uvažene goste sudjelovali općinski načelnik Općine Virje Mirko Perok i njegov zamjenik Davor Čižmešinkin.

Za novog predsjednika Udruge izabran je Tomislav Patačko iz Đurđevca, za potpredsjednike Dražen Smes i Damir Husnjak te ostali članovi Upravnog odbora: Mirela Paša (tajnica), Brankica Kolomaz (blagajnica), Marija Volarić, Višnja Šignjar, Marijan Panić i Dražen Mihac koji se kao dosadašnji predsjednik Udruge, zahvalio na suradnji te čestitao novoizabranom predsjedniku i članovima Upravnog odbora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×