22.4 C
Koprivnica
Petak, 31. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
četvrta liga

Križevci deklasirali slabe Virovce, Orejaš zabio hat-trick u četiri minute, Beli donio Picokima tri boda, Pitomača bolja od Cvetkovca
K

Đurđevački Graničar na svom je travnjaku ugostio Zdenku iz Velikih Zdenaca. Kako je Zdenka pri dnu ljestvice i gotovo siguran kandidat za ispadanje, od Picoka se očekivala pobjeda.

Ne propustite

U današnjem 25. kolu Četvrte lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica imali smo prilike vidjeti nekoliko zanimljivih susreta, a posebno su nas zanimali oni predstavnika naše županije.

Novi prvak Tehničar gostovao je u Pitomači. Pitomača je u tjednu gostovala u Ferdinandovcu odigravši prijateljsku utakmicu, ali s juniorima, kako bi prvotimci ostali svježi za prvenstveni susret s Cvetkovčanima, što im se na kraju i isplatilo. Poveli su golom Miloša sredinom prvog dijela, da bi Krušelj izjednačio u 38. minuti. Škaro u 45.-oj minuti vraća prednost domaćina na 2-1. U drugom poluvremenu mladi Jakupec postavlja 3-1, što je na kraju bio i konačan rezultat.

U Križevcima je istoimeni domaćin ugostio Podravac iz Virja. Gosti su stigli bez Sabola. Križevački ‘blitzkrig’ dogodio se u prvih 17 minuta utakmice kada su domaćini stigli do velikih 3-0 hat-trickom Nikole Orejaša. Još je jedan gol domaćina dodao Pavlic, da bi Višak u drugom poluvremenu postavio konačnih 6-0.

Đurđevački Graničar na svom je travnjaku ugostio Zdenku iz Velikih Zdenaca. Kako je Zdenka pri dnu ljestvice i gotovo siguran kandidat za ispadanje, od Picoka se očekivala pobjeda. Na kraju se to i dogodilo s minimalnih 1-0, a pogodak vrijedan tri boda zabio je Belobrk.

U ostalim susretima lige Slatina je pobijedila Rovišće 4-1Tomislav Berek i Papuk odigrali su 4-2, a Virovitica je razbila Garić 6-2.

Kloštranska Mladost sutra gostuje u Predavcu kod tamošnjeg Dinama.

Četvrta liga, 25. kolo, 2./3. lipanj, 17.30 sati

Slatina – Rovišće 4-1
Križevci – Podravac 6-0
Tomislav B – Papuk 4-2
Virovitica – Garić 6-2
Graničar Đ – Zdenka 1-0
Pitomača – Tehničar C 3-1
Dinamo P – Mladost KP / nedjelja

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Doznajemo datume

DRŽAVNA MATURA Učenici “na iglama”, idući tjedan kreću ispiti, strani jezici za zagrijavanje

Objavljeni su svi datumi održavnja ispita iz državne mature za maturante srednjih škola. Državna matura piše se već idući...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×