25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Rajko Magić odlazi u Kinu s Brankom Ivankovićem
R

Ne propustite

091217-magic-mPoznati hrvatski trener Branko Ivanković preuzeo je kineski klub Shandong Luneng, a pomoćnik će mu biti Rajko Magić, dosadašnji sportski direktor Slavena Belupa.

Ivanković će na klupi Shandonga naslijediti srpskog stručnjaka Ljubišu Tumbakovića, koji je trener tog kluba bio od 2004. godine.

Doznajemo da Farmaceuti neće raditi probleme Magiću, a već je krenula potraga za novim sportskim direktorom. Tko će to biti, u ovom trenutku nije poznato, a u kuloarima se spominjalo ime Mladena Frančića, koji je navodno favorit članice Uprave kluba Mare Bareze…

Magić je u Slavenu Belupu bio sportski direktor od prosinca 2005. godine, s tim da je godinu dana proveo u Dinamu kao Ivankovićev pomoćnik. U razdoblju od 2006. do 2009. godine koprivnički klub ostvario je najveće uspjehe u 102-godišnjoj povijesti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modernizacija traje...

NOVI ŠOK IZ HŽ-a Zatvara se pruga Koprivnica – Križevci od 2. do 18. svibnja, objavili sve detalje – sretno!

Kako doznajemo, zbog nastavka radova, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Križevci i Koprivnica....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×