19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Jučer čak pet prometnih nesreća, tri zbog alkohola, jedna osoba lakše ozlijeđena
J

Ne propustite

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježeno je tokom jučerašnje dana čak pet prometnih nesreća, a jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Oko 18.20 sati u Svetom Ivanu Žabno u Zagrebačkoj ulici zbog nepropisnog kretanja osobni automobil sletio je van kolnika. Vozač je lakše ozlijeđen, a nalazio se pod utjecajem alkohola od 1,43 promila i zadržan je u policijskim prostorijama do otriježnjenja.

U Budrovcu je zbog neprilagođene brzine osobni automobil sletio je van kolnika i udario u propisno parkirani automobil koji se nalazio na mostu prilaza kuće. Vozilom je upravljao mladi vozač pod utjecajem alkohola od 0,75 promila koji je zadržan do otriježnjenja.

Oko 22.35 sati u Koprivnici na Trgu Željka Seligera zbog nepropisnog parkiranja osobni automobil je udario u drugi parkirani osobni automobil. Vozač koji je uzrokovao prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 1,98 promila i zadržan je do otriježnjenja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×