22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nesavjesnost // Vozačka dozvola mu ‘na hlađenju’, a on ipak skrivio nesreću, i to s čak 3,58 promila
N

Ne propustite

Nesreća se jučer dogodila u mjestu Dvorišće Trema u općini Sveti Ivan Žabno. Na sreću, ozlijeđenih nije bilo, ali je nastala materijalna šteta.

Iako je cijelo prijepodne pio, 44-godišnji T. J. s područja Općine Svetog Ivana Žabno jučer se nije držao one poznate “kad piješ, ne vozi”. Sjeo je u automobil marke Hyundai i krenuo svojim putem. Kako je bio omamljen od popijene velike količine alkohola vozeći nerazvrstanom cestom počeo je vrludati. U jednom trenutku automobilom je otišao malo previše ulijevo i “poljubio” se s nadolazećim Chryslerom Voyagerom, kojim je upravljala 29-godišnja A. J., također s područja općine.

Nastala je materijalna šteta, ali ozlijeđenih nije bilo. Nesreća se dogodila jučer oko 12.30 sati u mjestu Dvorišće Trema. Policija je po dolasku alkotestirala vozače i nije da su se malo iznenadili. Vozač Hyundaija napuhao je čak 3,58 promila alkohola.

Utvrđeno je i da je vozio u vrijeme oduzete vozačke dozvole. Nesavjesni vozač zadržan je u križevačkoj policijskoj postaji do otrežnjenja, nakon čega je pušten na slobodu. Protiv njega ide optužni prijedlog u redovnoj proceduri. Dodajmo i da vozačica Chryslera nije bila pod utjecajem alkohola.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×