13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Grad Koprivnica domaćin putujuće energetski samoodržive hit izložbe Hrvatska iz zraka
G

Ne propustite

Klub za ekspedicionizam i kulturu nositelj je projekta i izložbe „Hrvatska iz zraka” autora Davora Rostuhara. Samu izložbu čini 30 postamenata od kojih svaki sadrži dvije fotografije velikog formata (150×100 cm) i pripadajuće tekstove na hrvatskom i engleskom jeziku koji su koncipirani tako da ispričaju priču o Hrvatskoj iz National Geographic kuta. Svaki postament na vrhu ima solarne ploče koje preko dana pune baterije u bazi postamenta koje uvečer i po noći daju dovoljno struje da osvjetljavaju fotografije.

Na jednoj od fotografija bit će i Koprivnica.

Izložba će biti postavljena na Zrinskom trgu, a moći će se razgledati od 12. – 19. svibnja 2015. godine, svakog dana od 9 sati ujutro do ponoći. Službeno otvorenje bit će 13. svibnja 2015. godine u 12,00 sati.

Pozivamo vas da uživate u jednoj od najatraktivnijih, priznatih i prestižno nagrađenih izložbi koja otkriva posve nov pogled na poznate vrijednosti kulturne i prirodne baštine Republike Hrvatske, a neke od fotografija otkrivaju posve nove vrijednosti i atrakcije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×