15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prva žnl

Kučanda i Kovaček napustili novigradsku Dravu, u klubu već pronašli adekvatne zamjene, predsjednik Trubarac: Ambicija je biti u gornjem dijelu tablice
K

Uz Ranilovića, trener Brgles na raspolaganju će imati Davida Kovača, domaćeg dečka koji se vraća u Dravu. Treće novo ime jest ono Karla Kovačića koji će donijeti novu dimenziju u napadu. 

Ne propustite

Novigradska Drava spasila se u zadnji tren od ispadanja u Drugu županijsku nogometnu ligu, a velike zasluge u tome imali su Domagoj Kučanda i Mario Kovaček. Njih se spominje upravo iz razloga što obojica napuštaju klub u potrazi za novim izazovima. Kučanda je izvijestio upravu novigradskog kluba kako je u potrazi za većim izazovima i kako se želi okušati u jačem rangu natjecanja. Prema posljednjim informacijama, Kučanda će ove jeseni nositi dres virovskog Podravca.

S druge strane Mario Kovaček klub napušta iz obiteljsko poslovnih razloga, navodi Facebook stranica novigradske Drave. U klubu se tim putem zahvaljuju Kovačeku koji je pomogao Dravi u njenim najtežim danima.

U rubrici dolasci stoji ime Ivana Ranilovića koji dolazi iz Panonije Peteranec. Uz Ranilovića, trener Brgles na raspolaganju će imati Davida Kovača, domaćeg dečka koji se vraća u Dravu. Na dolaznim vratima bio je i Karlo Kovačić, međutim od toga ipak ništa biti neće. Kovačić vuče ozljedu i procjena je kako neće biti u mogućnosti pomoći klubu u narednom razdoblju.

– Spremamo još neka pojačanja, ali zasada još ništa nije službeno. Ambicije u novoj sezoni jesu bivanje u gornjem dijelu ljestvice i otići što dalje u kupu. Trenira se pet puta tjedno, uz trenutnu kvalitetu i pokoje pojačanje to ne bi trebalo biti upitno – izjavio je Zlatko Trubarac, predsjednik novigradske Drave.

Za vikend Drava je trebala igrati prijateljski susret protiv kunovečkog Bratstva, ali je on odgođen od strane Bratstva. Još su dogovorene prijateljske utakmice s Ferdinandovcom, đurđevačkim Graničarom, kloštranskom Mladosti, virovskim Podravcem, Starigradom, Mičetincom i Lipom iz Hlebina.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvizaški nastup

Koprivnički knjižničar Kristian Ujlaki odličan na Milijunašu, otišao kući s dobrim dobitkom

Svim Koprivničancima dobro poznati knjižničar Kristian Ujlaki nastupio je danas na kvizu Tko želi biti milijunaš. Kristian je vrlo glatko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×