22.9 C
Koprivnica
Petak, 10. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Posljednja večer festivala

FOTO Pipsi i Let 3 stavili ‘točku na i’ Rocklivea nezaboravnim nastupima na obali Šoderice
F

Let 3 je, naravno, bio priča za sebe. Nikad se ne može znati što će prirediti, no nikad ne razočaraju.

Ne propustite

Posljednji dan Rocklive festivala na Šoderici bio je i njegov vrhunac, i po postavi koja je nastupala i po broju posjetitelja koji su napunili obale jezera.

Mnogi od njih čekali su dva glavna imena subotnje večeri, Pips, Chips & Videoclips te Let 3, no to ne znači da su bendovi prije njih ostali bez publike, dapače.

Pičke vrište i Gužva u 16ercu imaju svoje vjerne fanove, što se dobro moglo vidjeti i čuti, a svojom svirkom sigurno su dobili i pokojeg novog.

Vječni Pipsi unijeli su sasvim novu energiju na stage, a publika je uživala u svakoj njihovoj pjesmi koju su odabrali iz svog ogromnog, dugogodišnjeg kataloga kojeg su stvarali tijekom karijere.

Let 3 je, naravno, bio priča za sebe. Nikad se ne može znati što će prirediti, no nikad ne razočaraju. Tako su i ovaj put priredili pravi show i stavili točku na i osmog izdanja Rocklivea.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uzbudljivo do kraja

[ČETVRTA NL] Pred nama su dva podravska derbija! El Classico u Molvama, Tehničar mora dobiti Ferdinand!

Ovog vikenda očekuju nas utakmice 23. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Pet utakmica igra se u subotu s početkom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×