13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Adidas Croatia postao sužbeni sponzor Slavena Belupa
A

Ne propustite

090618-adidas-mSlaven Belupo i Adidas Croatia sklopili su u četvrtak u Koprivnici dvogodišnji ugovor o sponzorstvu. Iako su Farmaceuti i ranije koristili Adidasovu opremu, suradnja je ovim ugovorom podignuta na višu razinu, a koprivnički klub ušao je u veliku Adidasovu obitelj u kojoj su i giganti poput Chelsea, Milana i Bayerna.

– U sportu je iznimno važan talent i trud, no za najbolje rezultate je potrebna i vrhunska sportska oprema. Stoga mi u Adidasu Croatia nastojimo pomoći sportašima kako bi svoje ciljeve što uspješnije i ostvarili, a to želimo omogućiti i momčadi NK Slaven Belupo potpisivanjem sponzorskog ugovora do 2011 – kazao je na konferenciji za novinare Dalibor Vujić, Country Sales Manager za adidas Croatia.

Slaven Belupo će suradnjom s Adidasom dobiti vrhunsku sportsku opremu iz Adidasovog nogometnog segmenta. Očekuje se da će s novom sportskom opremom Farmaceuti nastaviti niz uspješnih rezultata u Hrvatskoj i Europi.

– Slaven Belupo je potpisivanjem suradnje s Adidasom dobio vrijednog partnera s kojim ćemo u iduće dvije godine zasigurno ostvariti zapažene sportske rezultate. Vjerujem da će ova suradnja biti uspješna i da ćemo ponosno igrati u novim Adidasovim dresovima, čime će se Slaven Belupo približiti svjetskoj nogometnoj eliti poput FC Chelsea, AC Milana i FC Bayerna koje također sponzorira Adidas – izjavio direktor kluba Robert Markulin.

Hrvatski sportski uspjesi zabilježeni su među najboljima na svijetu, a mnogim vrhunskim svjetskim i domaćim sportašima sponzor je upravo Adidas. Dobro nije dovoljno dobro u očima tvoraca popularne sportske opreme, stoga Adidas stalnim poboljšanjima i novim tehnologijama omogućava sportašima vrhunsku podršku u ostvarivanju svojih sportskih snova i uspjeha. Tako će biti i u suradnji sa Slavenom Belupom, poručuju iz Adidasa.

Kao manekeni su nove dresove predstavili Slavenovi igrači Dalibor Poldrugač, Mario Gregurina, Vedran Purić i Mateas Delić.

– Adidasovom opremom sam najzadovoljniji, a bit će nam zadovoljstvo zabijati golove Adidasovim loptama – rekao je kapetan Dalibor Poldrugač.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×