21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Streljački turnir

FOTO Dan pobjede i domovinske zahvalnosti proslavljen međunarodnim turnirom braniteljskih udruga
F

Najboljim ekipama i pojedincima kao i svim udrugama pehare, medalje i zahvalnice za sudjelovanje na turniru uručio je gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

Ne propustite

U Koprivnici je u organizaciji UDVDR ogranak Koprivnica i pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja i obilježavanja 23. godišnjice VRO „Oluja“ održan tradicionalni , 5. Međunarodni turnir braniteljskih udruga“OLUJA-95“.

Na ovom vrlo jakom streljačkom turniru koji je okupio stotinjak branitelja, sudjelovalo je preko 20 tročlanih natjecateljskih stradalničko-braniteljskih ekipa iz 11 županija uz goste i ratne veterane iz susjednih država Republike Slovenije i Republike Mađarske.

Samo natjecanje svečano je otvorio ispred Koprivničko-križevačke županije zamjenik župana Ratimir Ljubić uz predsjednika Odbora za branitelje Grada Koprivnice Ivicu Jurenca.
Nakon cjelodnevnog uzbudljivog natjecanja u iznimno zahtjevnim uvjetima ostvareni su i ove godine odlični rezultati.

U POJEDINAČNOJ konkurenciji 1.mjesto osvojio je Lovrenović Siniša -HVIDRA Sisak ( 184 krugova), drugi je Marijan Svetec – UDVDR Varaždinska županija( 184 krugova) a treći je Šaško Milenko- UDVDR Zagrebačka županija (183 krugova).

U EKIPNOJ konkurenciji po prvi puta na turniru, 1. mjesto osvojila je ekipa UDVDR Zagrebačke županije (536 krugova), druga je ekipa UDVDR Bjelovarsko-bilogorske županije( 535 krugova) a treća je ekipa UDVDR Varaždinske županije( 531 krugova).

Ekipe domaćina UDVDR Podružnica Koprivničko-križevačke županije zauzela je u ovoj jakoj konkurenciji odlično 6 mjesto (Ivačić.Ž., Jagušić Z. i Blažek Miroslav-Kina) s 524 krugova.

Najboljim ekipama i pojedincima kao i svim udrugama pehare, medalje i zahvalnice za sudjelovanje na turniru uručio je gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

Gradonačelnik se u svom govoru osvrnuo na značaj praznika čijim povodom se i održava ovaj turnir te se ujedno u ime svih građana Koprivnice zahvalio svim nazočnim braniteljima na velikoj žrtvi koju su podnijeli tijekom Domovinskog rata. Istaknuo je na kraju i zahvalu UDVDR Koprivnica na provođenju brojnih projekata, svojoj organiziranosti i ekipiranosti s porukom da će Grad i dalje pratiti i davati potporu udruzi u provođenju aktivnosti, a sve u cilju zajedničkog promicanja vrijednosti Domovinskog rata.

Predsjednik ogranka Koprivnica Zvonimir Prepelić na kraju turnira uručio je Gradu Koprivnici Veliku plaketu UDVDR ogranka Koprivnica, za iznimni doprinos u radu udruge, potporu i promicanje vrijednosti Domovinskog rata, a plaketu je primio gradonačelnik Mišel Jakšić.

Također UDVDR ogranak Koprivnica je Zajednici sportova Koprivničko-križevačke županije dodijelio posebnu Zahvalu za dugogodišnji iznimni doprinos, svesrdnu potporu u radu i djelovanju udruge koju je primio predsjednik Zajednice Stanislav Lovković.

Po završetku službenog djela streljačkog turnira OLUJA-95 nastavljeno je druženje svih sudionika turnira.

Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

LEGENDA S KOPRIVNIČKIH ULICA

ODLAZAK Preminuo je “dobri duh” Koprivnice: Zbogom Gaja, hvala ti za čokoladice

Zauvijek nas je napustio Ivan Gajski, poznatiji kao Gaja. Ovaj mnogima poznati sugrađanin često je znao biti viđen kako svojim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×