12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RADOVI U OPĆINI SOKOLOVAC

Cesta Srijem-Mala mučna dobila novo ruho, župan Darko Koren i načelnik Općine Vlado Bakšaj zadovoljni s provedenim radovima
C

Ne propustite

Župan Darko Koren, načelnik Općine Sokolovac Vladimir Bakšaj i ravnatelj ŽUC-a Dragutin Guzalić sa suradnicima obišli su obnovljenu  županijsku cestu  Sokolovac – Srijem -Široko Selo i to dionicu Srijem – Mala Mučna.

Nakon provedenog postupaka javne nabave, a temeljem godišnjeg Plana građenja, rekonstrukcije i izvanrednog održavanja županijskih i lokalnih cesta, Županijska uprava za ceste je na području Općine Sokolovac s tvrtkom Huđek niskogradnja iz Petrijanca ugovorila radove vrijednosti oko 1,1 milijun kuna na obnovi spomenute ceste u dužini  2950 metara.

Prilikom jučerašnjeg obilaska iskazano je zadovoljstvo završetkom radova kako je i planirano, a bila je to i prilika za županov osvrt na ulaganje u lokalne i županijske ceste s naglaskom na važnost unapređenja tih cesta što je ključno za razvoj lokalnih zajednica.

Ova tema bila je i na dnevnom redu nedavno održanog sastanaka župana s Vladom RH u Varaždinu gdje je istaknuto kako su zakonskim izmjenama 2016. godine županijske uprave za ceste ostale bez dijela naknade za ceste koja je nužna za modernizaciju i podizanje sigurnosti dodavši kako su cijene radova i održavanja značajno porasle čime se još jednom ukazalo na ovu problematiku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×