32.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 28. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U virje stiže Tehničar

ČETVRTA LIGA Pitomača putuje u Berek, u Đurđevcu vrući derbi Graničara i Ferdinandovca, kapetan gostiju Peršić: Picoki su doma nepobjedivi, bit će jako teško
Č

Ne propustite

Sutra nas očekuje prvo kolo Četvrte lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Naslov brani Tehničar iz Cvetkovca, a nove momčadi u ligi jesu Ferdinandovac i Čazma. Jedan od favorita za vrh ljestvice svakako je Pitomača, međutim ulogu favorita na papiru svaka momčad mora opravdati i na terenu.

Pitomačani kreću u novo prvenstvo gostovanjem u Bereku kod Tomislava. Prema informacijama koje dolaze iz bjelovarskog kraja, Tomislav je ovog ljeta napustilo nekoliko igrača, među kojima i Tirić, jedan od njihovih najboljih pojedinaca. S druge strane, Pitomača je odlučna prikazati što bolju igru i istaknuti kandidaturu za naslov već u prvom kolu.

Križevački nogometni klub Radnik-Križevci odmah u prvom kolu putuje na gostovanje kod nove momčadi u ligi, Čazme. Nova sezona novi je izazov za klub iz grada sv. Marka, a posebno jer Čazma predstavlja malu nepoznanicu cijeloj ligi. Kako će susret završiti, vidjet ćemo u subotu.

Branitelji naslova iz Cvetkovca putuju u Virje kod Podravca. Sada im dolazi goropadni Tehničar. Kako će se Virovci snaći protiv Tehničara, preostaje da vidimo.

Derbi koji će zasigurno privući velik broj gledatelja jest onaj đurđevačkog Graničara i Ferdinanovca. Dvoboj ova dva susjedna kluba oduvijek je privlačio mnogo pogleda, a tako će biti i ove subote. Susret se igra na terenu ŠRC-a Vlado Leščan Duspe, a to bi trebao ujedno biti i posljednji susret koji će se igrati na ‘starom’ terenu. Picoki zbog kartona ne mogu računati na Šostarca, dok kod Ferdinandovca neće biti Turkovića, Jasenka i Kožara.

Nk Miklinovec - Nk Ferdinandovac
Ivan Peršić, kapetan Ferdinandovca u crvenom dresu // Foto: Ivan Brkić

– U utakmicu nažalost ulazimo bez tri stožerna obrambena igrača što će biti veliki hendikep za našu ekipu. Ako uzmemo u obzir da su Picoki kod kuće praktički neosvojiva tvrđava, smatram da će ovo biti jako teško gostovanje. Đurđevac ima kvalitetnu ekipu, pojačali su se, a i prošle sezone su bili u vrhu. S druge strane, ovakve utakmice nose poseban naboj i vjerujem da će nas naša želja, brojna publika i navijači voditi do pozitivnog rezultata – rekao je Ivan Peršić, kapetan Ferdinanovca.

U novu sezonu kloštranska Mladost ući će domaćim nedjeljnim susretom protiv ekipe Garića koja dolazi iz Garešnice. Mladost će pokušati ponoviti sjajnu prošlu sezonu kada su u premijernom nastupu dugo ostali u samom vrhu tablice.

Svi susreti igraju se u subotu u 17.30, osim onog Mladost i Garića koji se igra u nedjelju. Također, Papuk će se suprostaviti Virovitici na svom terenu, a Dinamo Predavac u nedjelju će igrati protiv Slatine.

Četvrta liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, 25./26. rujna

Podravac Virje – Tehničar Cvetkovec
Papuk – Virovitica
Čazma – Radnik-Križevci
Tomislav Berek – Pitomača
Graničar Đ – Ferdinandovac
Dinamo P – Slatina / nedjelja
Mladost KP – Garić / nedjelja

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Joj, joj

Policija pronašla “bisera” zbog kojeg je nekoliko naselja ostalo bez vode

Policiji nije dugo trebalo da pronađe nepoznatog "bisera" koji je noćas skrivio prometnu nesreću zbog koje je nekoliko naselja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×