15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Omladinac igra s viktorijom

DRUGA I TREĆA ŽNL Rudaru stiže Podravec, Kalnik putuje u Sigetec, Mičetinac ugošćuje Zagorec
D

U Trećoj ŽNL burno je već nakon prvog kola. Mičetinac se žali na suđenje, poslali su i službeni dopis, dok ovog vikenda igraju kod kuće protiv Zagorca. Novovirovski Graničar putuje u Podravsku Selnicu odmjeriti snage s tamošnjom Dravom.

Ne propustite

Drugo kolo Druge ŽNL u nedjelju u 16 sati otvaraju Hrvatski bojovnik i Močile. Susret u Mokricama Miholečkim krenut će sat vremena prije od ostatka lige, u 16 sati. Zanimljivo je istaknuti kako u prvom kolu Druge ŽNL nije bilo neriješenog rezultata.

Prugovac će u Kozarevcu ugostiti bregovsku Mladost. U prvom kolu Prugovčani su doživjeli pravi debakl primivši čak devet golova. Mladost iz Koprivničkih Bregi također nema osvojenih bodova u prvom kolu, stoga će susret biti novi početak za obje ekipe.

U Goli će snage odmjeriti Starigrad i domaći Fugaplast, drugoplasirana i trećeplasirana ekipa prvenstva, iako je odigrano samo jedno kolo. Mladost iz Sigeca nastojati će opravdati titulu favorita u domaćem susretu protiv Kalnika.

U predgrađu Koprivnice, u Reki, snage će odmjeriti Reka i Panonija iz Peteranca. Peterančani nisu dobro krenuli u novu sezonu s obzirom da im je cilj ekspresni povratak u Prvu ŽNL. Poraženi su kod kuće od sigečke Mladosti.

Travnjak herešinskog Omladinca bit će dom susretu istoimenog kluba i Viktorije iz Vojakovca. Podravec će iz Torčeca otići u Glogovec odmjeriti snage s Rudarom.

Druga ŽNL, 2. kolo, 2. rujan, 17 sati

Hrvatski bojovnik – Močile / 16 sati
Prugovac – Mladost KB
Fugaplast – Starigrad
Mladost S – Kalnik
Reka – Panonija
Omladinac H – Viktorija
Rudar G – Podravec

U Trećoj ŽNL burno je već nakon prvog kola. Mičetinac se žali na suđenje, poslali su i službeni dopis, dok ovog vikenda igraju kod kuće protiv Zagorca. Novovirovski Graničar putuje u Podravsku Selnicu odmjeriti snage s tamošnjom Dravom, dok će ona druga Drava iz Podravskih Sesveta dočekati pustakovečko Jedinstvo.

Carevdarska Mladost dočekuje Sabariju, dok će Gornja Rijeka ugostiti GOŠK. Ratar i Čvrstec igraju u Miholcu, a u Sokolovcu će se sastati Sokol i Rudar iz Botinovca.

Treća ŽNL, 2. kolo, 2. rujan, 17 sati

Drava PS- Jedinstvo
Drava SP – Graničar NV
Mladost C – Sabarija
Mičetinac – Zagorec
Gornja Rijeka – GOŠK
Ratar – Čvrstec
Sokol – Rudar B

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×