15.7 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prva hnl

Farmaceuti osvojili veliki bod u Rijeci, vratar Marković izludio Riječane sjajnim obranama
F

Umjesto Muse koji je u prošlom kolu zaradio crveni i odradio ga u kupu, mjesto u obrani Slavena zauzeo je Nowak, novopridošli stoper koji je zabio Kurilovcu u kupu. 

Ne propustite

Tomislav Ivković danas je sa svojim Slaven Belupom gostovao u Rijeci. Riječani su srijedu proveli u Podravini, točnije u Križevcima, gdje su igrali kup susret protiv križevačkog Radnika. Upisana je pobjeda 0-9, a istaknuo se Čolak s čak pet pogodaka, što mu je danas donijelo mjesto u prvih 11 Rijeke.

Umjesto Muse koji je u prošlom kolu zaradio crveni i odradio ga u kupu, mjesto u obrani Slavena zauzeo je Nowak, novopridošli stoper koji je zabio Kurilovcu u kupu.

Već u 13. minuti sjajnu priliku imala je Rijeka, Čolak je sam izašao na Markovića koji je sjajno obranio priliku riječkom napadaču. Uzvratio je Slaven u 25. minuti kada je Nowak pucao glavom nakon ubačaja Gordane, no udarac je otišao previsoko.

Ponovno je Rijeka priprijetila, Zuta je ubacio a Punčec je pucao glavom uz samu vratnicu. Igrala se 30. minuta. Samo dvije minute kasnije Marković je sjajno obranio i udarac glavom Gorgona.

Odmah na početku drugog dijela Gordana je izbliza pucao, no opet preko gola. Za Rijeku je udarac okušao Pavičić u 59. minuti, no Marković je ponovno bio nesavladiv. Sjajnu priliku imao je Gordana u 54. minuti, dugo se namještao te pucao po sredini gola ravno u Slugu. Netom ušli Acosty pucao je u 75. minuti tik pored vratnice.

Do kraja utakmice Rijeka je pritisnula, tražili su domaći i jedanaesterac na Pavičiću, no sudac se nije oglasio. Situacija je u najmanju ruku bila dvojbena. Izdržai su Farmaceuti do kraja utakmice i priveli susret kraju.

Osvojio je tako Slaven Belupo važan bod u Rijeci. Svaki bod u utakmicama protiv Dinama, Rijeke i Hajduka je dobar. Veseli činjenica kako Farmaceuti nisu primili gol.

U idućem kolu Slaven dočekuje Istru kod kuće, dok Rijeka putuje u Veliku Goricu.

RIJEKA: Sluga – Zuta, Punčec, Escoval, Raspopović – Capan, Čanađija, Lončar – Gorgon, Čolak, Pavičić, još su igrali Puljić, Acosty, Bušnja.
TRENER: Matjaž Kek

SLAVEN BELUPO: Marković – Nowak, Međimorec, Šarlija – Bogojević, Vidović, Puclin, Gordana, Delić – Bongongui, Jelić, još su igrali Bačelić-Grgić, Mendy, Mateus Lima.
TRENER: Tomislav Ivković

Hrvatski Telekom Prva liga, 30. rujan, 19 sati

Rijeka – Slaven Belupo 0-0

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×