12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Tri pogotka Bojana Vručine u Medulinu
T

Ne propustite

081014-vrucina-mNajbolji strijelac Slavena Belupa Bojan Vručina bio je raspoložen u prijateljskoj utakmici s trećeligašem Medulinom, koju je Slaven Belupo odigrao u utorak u sklopu mini-priprema u Istri. Iako je Medulin pružio dobar otpor (s obzirom da je u subotu odigrao prvenstveni susret s Novaljom), njegovi braniči nisu pronašli rješenje za ubojitog Vručinu, koji je u 45 minuta provedenih na travnjaku postigao hat-trick. Prvi pogodak za Farmaceute postigao je Asim Šehić, a trener Mile Petković izveo je dvije različite momčadi u dva poluvremena. Nakon jutarnjeg treninga u srijedu, Slaven Belupo se vraća u Koprivnicu, gdje će stručni stožer provesti završne pripreme za prvenstvenu utakmicu sa Croatijom Sesvete, koja je na rasporedu u nedjelju na Gradskom stadionu.
PRIJATELJSKA UTAKMICA
MEDULIN – SLAVEN BELUPO 0:4 (0:1)
MEDULIN – Igralište hotela Medulin. Gledatelja 100. Sudac: Vasiljević (Fažana).
MEDULIN: Lazić, Oliverić, Valčić, Buzurović, Ugrčić, Tomić, Mavrić, Šimičević, Kalčić, Gnip, Gibić (još su igrali: Trešnjić, Osmanović, Fedotov, Cukon, Radolović). TRENER: Vladimir Brnbolić.
SLAVEN BELUPO: Pelin, Bošnjak, Rogulj, Maras, Čaval, Poldrugač, Gregurina, Posavec, Jajalo, Kresinger, Šehić (II. poluvrijeme: Rodić, Pavec, Kokalović, Filipović, Delić, Nynkeu, Šafarić, Bilen, Tepurić, Vručina, Jurić). TRENER: Mile Petković.
STRIJELCI: 0:1 Šehić (26), 0:2 Vručina (52), 0:3 Vručina (72), 0:4 Vručina (85).
Foto: Robert Šoštarić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Miris djetinjstva

Donosimo recept za kolač koji vraća u djetinjstvo, evo o čemu se radi

Donosimo vam jedan fini, jednostavan i brz recept za nadolazeći vikend. S ovim receptom, na trenutak će te "odletjeti" u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×