12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Potop Farmaceuta u Šibeniku
P

Ne propustite

Dalibor PoldrugacSlaven Belupo doživio je neugodan poraz na gostovanju u Šibeniku, gdje je domaćin slavio sa 3:0. Šibenik je iskoristio umor Farmaceuta i buru koja im je u prvom dijelu puhala u leđa te je pogocima I. Rodića, Govića i Alispahića u prvih 45 minuta osigurao pobjedu.

Slavenov trener Petković promijenio je momčad u odnosu na utakmicu sa CSKA; umjesto Čavala nastupio je Maras, Nicolasa je zamijenio Šafarić, a Posavca Jajalo. Odmor je dobio Vručina, a prednost u napadu Kresinger, no takva je postava doživjela šok već u ranoj fazi utakmice. Kad je Gović iz slobodnog udarca s velike udaljenosti matirao Rodića za 2:0, Šibenik je već bio u velikoj prednosti, a nakon gola Alispahića bilo je jasno da će bodovi ostati na Šubićevcu.

– Domaćin je puno kvalitetnije ušao u utakmicu, pomogla im je i bura, no prije svega su većim angažmanom od našeg došli do prednosti. Olako smo im dozvolili da postignu tri gola, kod prvog i trećeg gola nismo dobro blokirali suparničke igrače, stajali smo daleko, za razliku od utakmice sa CSKA. U drugom dijelu nismo se uspjeli vratiti, pa ni postići pogodak, imali smo samo vratnicu Šehića. Kolega Kalinić znalački je zatvorio prilaze svojim vratima, a Šibenik je iz kontre mogao stići i do četvrtog pogotka – izjavio je nakon utakmice trener Slavena Belupa Mile Petković.

Koprivnička momčad očito je platila danak zbog nastupa u Kupu UEFA, gdje je u četvrtak unatoč dobroj igri doživjela poraz s ruskim CSKA. Zanimljivo je da su Moskovljani u nedjelju sa 3:1 u St. Petersburgu pobijedili Zenit aktualnog ruskog prvaka i osvajača Kupa UEFA. Dva pogotka postigao je Dzogajev, dok je iz jedanaesteca zabio Vagner Love.

PRVA HNL, 8. KOLO

ŠIBENIK – SLAVEN BELUPO 3:0 (3:0)

ŠIBENIK – Stadion Šubićevac. Gledatelja 1.500. Sudac: Bebek (Rijeka).

ŠIBENIK (4-3-1-2): Slavica – Kwedi, Raić, Karadža, Celiščak – Milanović (od 69. Ademi), A. Bulat, Alispahić – Gović (od 85. Kovač) – I. Rodić (od 81. Spahija), Zec. TRENER: Ivica Kalinić.

SLAVEN BELUPO (4-1-3-2): S. Rodić – Purić, Rogulj, Lapić (od 21. Kokalović), Maras – Poldrugač – Gregurina (od 65. Šehić), Šafarić, Jajalo – Kresinger, Jurić (od 65. Nynkeu). TRENER: Mile Petković.

STRIJELCI: 1:0 I. Rodić (7), 2:0 Gović (18), 3:0 Alispahić (32).

ŽUTI KARTONI: Karadža, Gović, Milanović, Raić (Šibenik), Rogulj, Maras (S. Belupo).

CRVENI KARTONI: -.

IGRAČ UTAKMICE: Dražen Gović (Šibenik).

REZULTATI 8. KOLA: Croatia Sesvete – Varteks 4:0, Inter – Zagreb 1:1, Rijeka – Osijek 0:0, Cibalia – Zadar 1:0. Dinamo – Hajduk (20,15).

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×